VISITA ESCOLA FEDAC. 3R ESO

Taller ¨Andreu Solà¨.

Un any més, els alumnes de 3r d’ ESO de l’escola FEDAC, en la assignatura de plàstica han passat per l’exposició d’Andreu Solà per tal de conèixer la seva trajectòria a través de la seva obra tot relacionant-lo amb el Ripollet de la seva època. Després, a la sala de tallers s’han convertit en autèntics artistes.

VISITA ESCOLA TATCHÉ I POL. 4T

Taller ¨Andreu Solà¨.

Els tres grups d’alumnes de quart de primària de l’escola Tatché ens han visitat aquest dilluns, dimarts i dimecres per tal de conèixer a l’artista local Andreu Solà. Visitant l’exposició han contextualitzat l’època en que va viure i han remarcat les diferències del Ripollet d’abans i el d’ara. A la sala de tallers s’han convertit en autèntics pintors i han fet les seves creacions imitant una obra de l’autor.

 

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. 4T

Taller ¨Andreu Solà¨.

Els alumnes de 4t de l’escola Escursell van realitzar divendres passat i aquest matí el taller sobre Andreu Solà, pintor local amb una exposició pròpia actualment al CIP Molí d’en Rata. Després d’una visita a l’exposició per conèixer una mica a l’artista i la seva obra han pujat a la sala de tallers per fer la part pràctica consistent en fer de pintor durant una estona i traspassar al paper el que han après.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 4T

Taller ¨Andreu Solà¨.

Avui són els alumnes de quart de l’escola Gassó i Vidal els que passen pel CIP per conèixer l’Andreu Solà. Han visitat l’exposició per veure la seva obra i conèixer els elements més significatius; a la sala de tallers s’han convertit en autèntics pintors intentant simular una de les obres de l’autor local.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 3R

Taller ¨Andreu Solà¨.

24 alumnes de tercer de l’escola Gassó i Vidal han vingut a conèixer la vida i obra de l’artista local Andreu Solà. Amb diferents objectes, roba i l’ajuda de la nostra monitora, han identificat l’època en la qual va viure per tal d’entendre la seva obra. A la part pràctica han fet de pintors i s’ho han passat d’alló més bé!!