VISITA ESCOLA SANT GABRIEL. P-5

Taller ¨El món de Joan Miró¨.

Aquest matí els alumnes de P-5 de l’escola Sant Gabriel han visitat el CIP Molí d’en Rata per tal de conèixer la figura de Joan Miró. Han conegut les seves obres més importants així com els símbols i elements que feia servir. Han acabat fent un taller pràctic i s’ho han passat d’allò més bé.

VISITA ESCOLA J.M GINESTA. P4

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Avui dimarts han estat els alumnes de P-4 de l’escola Ginesta els que han estat fent el taller sobre Picasso. Al igual que els seus companys han conegut qui va ser aquest pintor, algunes de les seves obres més importants i han fet un taller utilitzant diferents tipus de tècniques plàstiques.

VISITA ESCOLA J.M GINESTA. P3

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Hem començat la setmana amb la visita dels més petits de l’escola Ginesta. Els nostres monitors els han explicat qui va ser Picasso i han conegut algunes de les seves obres. Han acabat fent un taller amb la figura de Jacqueline, musa de l’artista.

VISITA ESCOLA FEDAC RIPOLLET. P-5

Taller ¨El món de Kandinsky¨.

Tal com us deiem, mentre els alumnes de 3r estaven a una sala, a l’altre tenien els de P-5. Al igual que els seus companys, s’han familiaritzat amb l’artista, la seva obra, les diferents tècniques i els diferents colors que utilitzava. Han relacionat les figures geomètriques amb els colors per, finalment, fer la seva pròpia pintura.

VISITA ESCOLA FEDAC RIPOLLET. 3R

Taller ¨El món de Kandinsky¨

Aquest matí ens han visitat dos grups de l’escola Fedac. Mentre a una sala estaven els alumnes de P-5 a l’altre tenien als de 3r. Tots dos han escollit el taller sobre Kandinsky. Els més grans han identificat algunes de les obres més rellevants de l’autor i han relacionat les figures geomètriques  amb els colors de les obres per poder entendre l’efecte que tenen en l’estat d’ànim de les persones. Per acabar han realitzat la seva pròpia obra amb les formes i colors que utilitzava Kandinsky habitualment.

 

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ. 4T

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Per començar la setmana, dos grups de quart de primària del Tatché han realitzat el taller sobre Picasso per tal de conèixer millor la vida i obra de l’artista. Han confeccionat un collage amb les principals obres i han conegut les tècniques que feia servir. Amb les fitxes que han fet han fixat els continguts que han après.

VISITA ESCOLA FEDAC RIPOLLET. 6È

Taller ¨1714: viure lliures o morir¨.

Aquest matí els alumnes de sisè de l’escola FEDAC Ripollet han estat fent el taller ¨1714. Viure lliures o morir¨. Amb l’ajut de documents i imatges amb pogut introduir-se en l’època i conèixer els trets polítics i socials més importants i han identificat els principals personatges i escenaris que van intervenir en la Guerra de Successió.

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. 1R

Taller ¨Les cases al llarg dels temps¨.

Avui ens han visitat els dos grups de 1r de primària de l’escola Francesc Escursell per fer al taller sobre com han evolucionat les cases en el temps. Mitjançant l’utilització de diferents maquetes han treballat la diferència en quant a mobiliari, habitacions i distribucions, entre d’altres coses, des de la prehistòria fins a l’edat moderna. De ben segur que hauran trobat grans diferències.

VISITA ESCOLA ANSELM CLAVÉ. 1R

Taller ¨El món d’Antoni Gaudí¨.

Aquest matí els 52 alumnes de primer de l’ecola Anselm Clavé han estat al CIP Molí d’en Rata realitzant el taller sobre Gaudí. Mitjançant un conte han conegut coses de la vida i obra de l’artista. La Casa Batlló ha esta la protagonista per poder conèixer elements estructurals i estètics i la simbologia utilitzada en les seves obres. Han acabat pintant el seu propi dibuix utilitzant textures de sorres.

VISITA ESCOLA FEDAC RIPOLLET. 2N

Taller ¨El món de Salvador Espriu¨.

Per acabar la setmana ens ha visitat el grup de segon de l’escola FEDAC Ripollet per fer el taller ¨El món de Salvador Espriu¨. Els hi han explicat què és un escriptor així com el valor que tenen les paraules per poder expressar els sentiments i com la llengua és una eina de socialització que serveix per comunicar idees i relacionar-se amb els altres.