VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL.1R-2N

Taller ¨El món de Salvador Dalí¨.

Avui els nens i nenes de primer i segon de l’escola Gassó i Vidal han vingut a conèixer  al gran Salvador Dalí. Han fet trencaclosques recreant les seves obres, han conegut una mica la seva vida, la seva obra i la simbologia que utilitzava. Ha estat una activitat molt dinàmica.

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. 2N

Taller ¨El món de Salvador Dalí¨.

Aquest matí han visitat el CIP els dos grups d’alumnes de segon de l’escola Escursell. Mitjançant una narració teatralitzada en un guinyol han conegut la vida de Dalí, les seves característiques personals i la seva obra. Han identificat els símbols més utilitzats per l’artista i han realitzat un mural entre tots.

 

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 5È

Taller ¨Caçadors i pagesos a la prehistòria¨.

Comencem un nou any ple de tallers i visites escolars. Comencem amb la visita dels alumnes de cinquè de l’escola Gassó i Vidal per fer el taller ¨Caçadors i pagesos a la prehistòria¨. Han estat estudiant varis tipus de crani per tal de conèixer les diferents èpoques prehistòriques. Han diferenciat paleolític i neolític, els diferents modus de vida així com la tecnologia que utilitzaven. El moment d’intentar fer foc ha estat força divertit.

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. P-5

Taller ¨Bandolers i pirates¨.

Divendres passat i avui dimarts, ens han visitat els nens i nenes de P-5 de l’Escursell per fer aquest taller on han après què era un bandoler i què un pirata.Han fet grups i retallant i pintant han omplert el cofre com autèntics pirates. Han après un munt de coses d’una manera divertida.

 

VISITA ESCOLA ANSELM CLAVÉ. 6È

Taller ¨Els canvis a l’edat moderna¨.

Els alumnes de sisè de l’escola Anselm Clavé ens han visitat dilluns passat i avui dimecres per fer aquest taller i conèixer el període. Han parlat d’avenços científics, han valorat el paper del camp i analitzat les principals rutes comercials de l’època així com els canvis que va portar el descobriment d’Amèrica i noves cultures.

VISITA INSTITUT PALAU AUSIT. 4T ESO

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Aquest dilluns, víspera del pont de desembre, han passat pel CIP dos grups d’alumnes de 4t de la ESO per fer el taller sobre Picasso. Han parlat de la vida del pintor, de la seva obra i de les seves diferents etapes així com del seu compromí vers la societat.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 3R

Taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!¨.

Per acabar la setmana, els alumnes de tercer de l’escola Gassó han estat fent aquest taller tan divertit per conèixer l’evolució del vestit al llarg dels temps, els canvis en el menjar segons l’època així com els tipus de joguines dels nostres avis i besavis. S’ho han passat d’allò més bé.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. P-5

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Els alumnes de P-5 són els últims d’educació infantil del Gassó que ens visiten aquesta setmana. Ells han optat per conèixer a Picasso i han parlat de les seves diferents etapes i de les  formes d’expressió plàstica que va descobrint durant la seva trajectòria. Han acabat fent un taller súper màgic que els hi ha agradat molt.

 

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. P-4

Taller ¨El món d’Antoni Gaudí¨.

En aquesta ocasió són els nens de P-4 els que ens han visitat per treballar l’obra de Gaudí. Mitjançant un conte han conegut la seva vida i la seva obra. Utilitzant la Casa Batlló han identificat les parts d’una casa i han acabat pintant com autèntics artistes!!

 

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. P-3

Taller ¨El món de Joan Miró¨.

Aquest matí 14 nens de P-3 de l’escola Gassó i Vidal han estat al CIP Molí d’en Rata per fer un taller d’art i conèixer una mica més sobre Joan Miró. Han conegut els símbols més utilitzats per l’artista i algunes de les seves obres més importants. A la part pràctica han pintat un dels quadres de l’autor convertint-se ells mateixos en grans pintors!!