ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET. ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 4T

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Avui els alumnes de quart de l’ecola Gassó han estat fent la passejada pel centre històric del nostre poble. El Molí d’en Rata, la Baixada dels Corbs i l’esglèsia entre d’altres, han estat els llocs visitats per tal de conèixer la seva història.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET. ESCOLA ENRIC TATCHÉ. 4T

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Els alumnes de 4t de primària han realitzat durant tres matins l’itinerari pel nucli antic de Ripollet. La torre Calvet, la baixada dels Corbs o l’esglèsia, entre d’altres, són punts de l’itinerari on han fet parades per tal de conèixer la seva història.

 

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET. CPNL RIPOLLET NIVELL BÀSIC

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Aquesta tarda, una quincena d’alumnes del nivell bàsic de l’oficina de català de Ripollet, han fet la passejada per la zona antiga del poble per tal de conèixer part de la història i anècdotes sobre diferents llocs que la nostra monitora els ha explicat. Segur que han après un munt de coses interessants.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET. ESCOLA SANT JOAN DE LA CREU. 4T

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Aquest matí els alumnes de quart de primària de l’escola Sant Joan han realitzat l’itinerari per conèixer part de la història del nostre poble. Han començat esmorzant al jardí del Molí d’en Rata i després s’han posat en marxa per visitar els carrers més antics, l’esglèsia i l’antic ajuntament entre d’altres.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET. ESCOLA TATCHÉ I POL. 1R

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Entre ahir i avui els alumnes de primer de l’escola Enric Tatché han fet la passejada pel nucli antic del nostre poble per tal de conèixer part de la història del municipi. L’antic molí fariner, la xemeneia de Can Calvet, la Baixada dels Corbs, són alguns dels llocs emblemàtics que han conegut.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET. ESCOLA SANT GABRIEL. 3R

Itinerari pèl nucli antic de Ripollet.

Aquest matí els alumnes de tercer de primària de l’escola Sant Gabriel han realizat l’itinerari per conèixer les zones més antigues del poble i la seva història. Visitant l’esglèsia, l’antic ajuntament, la xemeneia de Can Calvet o alguns del carrers més antics han pogut fer-se una idea de com era el Ripollet d’abans.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET ESCOLA J.M GINESTA. 1R

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Avui és el segon grup de primer de l’escola Ginesta, els que fan la passejada pel centre històric de Ripollet. L’edifici de les monges, la torre d’en Calvet o el Molí d’en Rata són llocs que han descobert i que per la seva edat potser ni coneixien. Segur que han après moltes coses.

 

 

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET ESCOLA J.M GINESTA. 1R

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Aquest matí un grup d’alumnes de primer de l’escola J.M Ginesta han realitzat un itinerari per conèixer el Ripollet antic. Tot fent una passejada, han visitat el passatge dels Corbs, l’antic ajuntament i l’esglèsia entre d’altres llocs. De ben segur que ha estat un matí molt interessant.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET ESCOLA ESCURSELL. 2N

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Els alumnes de segon de l’escola Escursell van realitzar ahir i avui un itinerari per conèixer part de la història del nostre municipi. Van caminar pels carrers més antics i els van explicar de quan són alguns dels edificis i el perquè del nom d’aguns llocs.