VISITA ESCOLA ALPES. L’HOSPITALET DE LL. P3-P4-P5

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Per acabar la setmana, avui divendres ens han visitat 53 alumnes i les seves mestres de l’escola Alpes de l’Hospitalet de Llobregat. Tot i ser ben petits, han aprés un munt de coses. La nostra Espigueta els hi ha explicat com funcionava un molí fins arribar a tenir el blat per poder fer un pastís, han conegut el mill, la civada o el blat de moro entre d’altres cereals i per acabat han fet el seu pa com si fossin grans forners.

 

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 4T

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Avui ha estat el grup de quart del Gassó els que han visitat el molí. Igual que ahir els seus companys, han conegut la història del molí i han parlat dels diferents tipus d’energies, donant relevància a la utilitzada en el molí: l’energia hidràulica. A la part de dalt han parlat de cereals i del pa com aliment universal. Un cop més, el taller de pa ha estat el moment més divertit del matí.

 

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 3R

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Aquest matí els alumnes de tercer del Gassó han visitat el Molí d’en Rata per conèixer com era un molí fariner i com es vivia antigament sense llum, aigua i totes les tecnologies de les que avui dia disposen. També han parlat dels diferents tipus de pa i cereals i han acabat l’activitat fent el seu propi pa.

VISITA ESCOLA ESCOLA FEDAC RIPOLLET. P-5

Visita al Molí d’en Rata.

Els alumnes de P-5 de l’escola FEDAC Ripollet tornen un any més a visitar el molí. Explicar als nens com era la vida al segle passat, els estris que s’utilitzaven així com veure com era un molí els hi serveix per assolir coneixements. Amb el taller de ratetes acaben de gaudir d’un matí diferent.