VISITA ESCOLA FEDAC. 1R

Taller ¨Les cases al llarg dels temps¨.

Avui els alumnes de primer de l’escola FEDAC Ripollet han passat pel CIP per fer aquest taller on, treballant amb les diferents maquetes, han descobert com es vivia en diferents èpoques. Quin tipus de mobles hi tenien, com es distribuien les cases i fins i tot, en quina part de la casa dormien els animals. De ben segur que han après un munt de coses noves.

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. 4T

Taller ¨Les cases al llarg dels temps¨.

Aquest matí i dijous passat, els alumnes de 4t de l’escola Escursell han treballat amb diferents maquetes per conèixer les parts i estructures d’una cabana neolítica, una domus romana, un mas medieval i una casa actual. Han identificat les diferents classes socials que les habitaven així com els sistemes constructius i decoratius.

VISITA ESCOLA ESCOLA FEDAC RIPOLLET. P-5

Visita al Molí d’en Rata.

Els alumnes de P-5 de l’escola FEDAC Ripollet tornen un any més a visitar el molí. Explicar als nens com era la vida al segle passat, els estris que s’utilitzaven així com veure com era un molí els hi serveix per assolir coneixements. Amb el taller de ratetes acaben de gaudir d’un matí diferent.

 

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. 1R

Taller ¨Castell medieval¨.

Els alumnes de 1r de l’escola Escursell ens han visitat dimarts i dimecres per realitzar el taller ¨Castell medieval¨. Els hi han explicat un conte amb ajuda d’un petit teatre per conèixer els difernts personatges de l’època. Han parlat de joglars, cavallers i dels diferents oficis que es realitzaven. De ben segur que han aprés moltes coses interessants.

 

 

VISITA ESCOLA ANSELM CLAVÉ. 2N

Taller ¨Les cases al llarg dels temps¨

Gràcies al taller “Les cases al llarg del temps” els nens han après l’origen de la paraula ¨casa¨ i què entenem com a tal. Han descobert com les cases també han anat canviant segons les diferents èpoques i com poden ser diferents segons l’estatus social. Mitjançant diferents maquetes han observat les diferències entre elles.