VISITA ELS SOLETS, 1-2 anys

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Aquest matí ens han vingut a visitar com cada any els petits de Els Solets. Rebre a aquest petits d’1 i 2 anys és molt engrescador i veure com escolten les explicacions, contesten les preguntes i participen de l’activitat és molt interessant. Aprenen coses noves i gaudeixen donant forma a la masa. És un matí diferent!!

 

VISITA INS CAN MAS. 1R ESO

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Un centenar de nens de 1r d’ESO de l’institut Can Mas ens han visitat al llarg de tres matins per fer la visita al Molí d’en Rata i el taller de pa. Aquestes visites estan dintre del crèdit de síntesi sobre Ripollet ¨Ripollet, la nostra vila¨que han fet aquest curs. De ben segur que han après coses molt interessants del Ripollet antic.

VISITA ESCOLA FEDAC. 4T

Taller ¨Salvador Dalí, l’artista¨.

Avui els alumnes de quart de l’escola FEDAC han estat fent el taller sobre Salvador Dalí per conèixer la vida i obra d’aquest gran artista. Han parlat de la seva vida i com la Gal·la va ser la seva musa. Treballant diferents obres han conegut algunes de les diferents etapes que va tenir al llarg de la seva vida i han acabat elaborant una obra inspirada en el món dalinià.

 

 

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ. 3R

Taller ¨Salvador Dalí: l’artista¨.

Aquest matí els 50 alumnes de 3r de primària de l’escola Tatché han estat al CIP Molí d’en Rata per fer el taller sobre Dalí. Els hi han explicat la vida d’aquest pintor i les diferents etapes que va tenir al llarg de la seva carrera. Han treballat la simbologia d’algunes de les seves obres més representatives i han acabat sent uns artistes.

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. P-3

Taller ¨El món de Joan Miró¨.

Els alumnes de P-3 de l’Escursell han acabat la setmana escolar visitant-nos per fer el taller sobre Joan Miró. Han visualitzat les seves obres més representatives i han treballat amb els elements i símbols que utilitzava. Per acabar, cadascú ha fet la seva obra.

 

 

VISITA ESCOLA J.M GINESTA. 6È

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Els alumnes de sisè de l’escola Ginesta ens han visitat dos matins per tal de conèixer i treballar la figura de Pablo Picasso. Han parlat de les diferents etapes en la seva obra, de les tècniques que feia servir i han treballat el collage. Amb la realització de les fitxes han fixat els continguts que han après.

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ.5È

Taller ¨L’antic Egipte¨.

Dilluns 20 i ahir dilluns 27, els alumnes de cinqué de l’escola Tatché han estat fent el taller sobre l’antic Egipte per tal de reforçar l’àrea de medi social ja que estan fent el projecte: Estudi de les grans civilitzacions- Edat antiga. Han parlat de l’estructura social faraònica i de la forma de vida. Han conegut la tumba de Tutankhamon, l’escriptura jeroglífica i com era un temple per poder entendre les seves creences religioses.

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ. 4T

Taller ¨El món de Salvador Espriu¨.

Dilluns dia 20, divendres 24 i ahir 27, els alumnes de quart de l’escola Tatché han estat coneixent la figura d’en Salvador Espriu per lligar-ho amb el treball d’aula dins l’assignatura de català. Han conegut a aquest escriptor català i han descobert el valor de les paraules per poder expressar sentiments així com a comunicar idees per relacionar-se amb altres pot ser una eina de socialització.

VISITA ESCOLA ABAT MARCET. TERRASSA 3R

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Aquest matí ens han visitat els 50 alumnes de tercer de primària de l’escola Abat Marcet de Terrassa. Un cop visitat el molí per conèixer com funcionava, qui i com vivien i haver conegut diferents tipus de cereals així com els diversos tipus de pa segons els països, han passat a la sala de tallers per fer el taller de pa.

VISITA ESCOLA FEDAC. 1R

Taller ¨El món de Salvador Dalí.¨

Avui han estat els alumnes de primer de l’escola FEDAC els que ens han visitat per conèixer al gran Salvador Dalí. Han identificat a l’artista així com al personatge. Han parlat dels símbols que utilitzava relacionant-los amb les seves obres i han treballat amb ells.