VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 3R

Taller ¨Andreu Solà¨.

24 alumnes de tercer de l’escola Gassó i Vidal han vingut a conèixer la vida i obra de l’artista local Andreu Solà. Amb diferents objectes, roba i l’ajuda de la nostra monitora, han identificat l’època en la qual va viure per tal d’entendre la seva obra. A la part pràctica han fet de pintors i s’ho han passat d’alló més bé!!

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL.1R-2N

Taller ¨El món de Salvador Dalí¨.

Avui els nens i nenes de primer i segon de l’escola Gassó i Vidal han vingut a conèixer  al gran Salvador Dalí. Han fet trencaclosques recreant les seves obres, han conegut una mica la seva vida, la seva obra i la simbologia que utilitzava. Ha estat una activitat molt dinàmica.

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. 2N

Taller ¨El món de Salvador Dalí¨.

Aquest matí han visitat el CIP els dos grups d’alumnes de segon de l’escola Escursell. Mitjançant una narració teatralitzada en un guinyol han conegut la vida de Dalí, les seves característiques personals i la seva obra. Han identificat els símbols més utilitzats per l’artista i han realitzat un mural entre tots.

 

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. 4T

Taller ¨Andreu Solà¨.

Un grup d’alumnes de 4t de l’escola Escursell han realitzat aquest matí el taller sobre Andreu Solà, pintor local amb una exposició pròpia actualment al CIP Molí d’en Rata. Després d’una visita a l’exposició per conèixer una mica a l’artista i la seva obra han pujat a la sala de tallers per fer la part pràctica consistent en fer de pintor durant una estona i traspassar al paper el que han après.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 5È

Taller ¨Caçadors i pagesos a la prehistòria¨.

Comencem un nou any ple de tallers i visites escolars. Comencem amb la visita dels alumnes de cinquè de l’escola Gassó i Vidal per fer el taller ¨Caçadors i pagesos a la prehistòria¨. Han estat estudiant varis tipus de crani per tal de conèixer les diferents èpoques prehistòriques. Han diferenciat paleolític i neolític, els diferents modus de vida així com la tecnologia que utilitzaven. El moment d’intentar fer foc ha estat força divertit.

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. P-5

Taller ¨Bandolers i pirates¨.

Divendres passat i avui dimarts, ens han visitat els nens i nenes de P-5 de l’Escursell per fer aquest taller on han après què era un bandoler i què un pirata.Han fet grups i retallant i pintant han omplert el cofre com autèntics pirates. Han après un munt de coses d’una manera divertida.

 

VISITA ESCOLA ANSELM CLAVÉ. 6È

Taller ¨Els canvis a l’edat moderna¨.

Els alumnes de sisè de l’escola Anselm Clavé ens han visitat dilluns passat i avui dimecres per fer aquest taller i conèixer el període. Han parlat d’avenços científics, han valorat el paper del camp i analitzat les principals rutes comercials de l’època així com els canvis que va portar el descobriment d’Amèrica i noves cultures.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET ESCOLA J.M GINESTA. 1R

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Avui és el segon grup de primer de l’escola Ginesta, els que fan la passejada pel centre històric de Ripollet. L’edifici de les monges, la torre d’en Calvet o el Molí d’en Rata són llocs que han descobert i que per la seva edat potser ni coneixien. Segur que han après moltes coses.

 

 

VISITA INSTITUT PALAU AUSIT. 4T ESO

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Aquest dilluns, víspera del pont de desembre, han passat pel CIP dos grups d’alumnes de 4t de la ESO per fer el taller sobre Picasso. Han parlat de la vida del pintor, de la seva obra i de les seves diferents etapes així com del seu compromí vers la societat.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 3R

Taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!¨.

Per acabar la setmana, els alumnes de tercer de l’escola Gassó han estat fent aquest taller tan divertit per conèixer l’evolució del vestit al llarg dels temps, els canvis en el menjar segons l’època així com els tipus de joguines dels nostres avis i besavis. S’ho han passat d’allò més bé.