VISITA ESPLAI AE SANTA EULÀLIA DE L’HOSPITALET

Visita i taller al Molí d’en Rata

Entre ahir i avui han passat pel nostre molí prop de 130 nens i nenes d’entre 4 i 7 anys de l’esplai AESE de L’Hospitalet. Fa un parells d’anys ja ens van visitar i s’ho van passar tant bé que han decidit tornar. Han estat dos matins ben entretinguts on han après un munt de coses relacionades amb el funcionament d’un molí fariner, de com es vivia fa un parell de segles i dels diferents tipus de cereals. Com sempre, el taller de pa ha estat el que més els hi ha agradat.

 

VISITA ESPLAI LLAR D’INFANTS SOMNIS

Visita i taller al Molí d’en Rata

Avui un grup de nens d’entre 4 i 6 anys de la Llar d’infants Somnis, d’aquí Ripollet, han visitat un any més el Molí d’en Rata per tal d’aprendre coses noves i passar una estona divertida. Al molí han après moltes coses i en el taller de pa s’ho han passat molt bé. Han marxat molt contents!!

VISITA ESPLAI GENT GRAN LA GRESCA

Visita-taller al Molí d’en Rata

En aquesta ocasió ha estat un grup de gent gran que participa a l’esplai que la Gresca ha organitzat aquest estiu, els que han vingut a visitar-nos. Al molí han rememorat temps passats mentre visitaven la cuina i els explicaven com funcionava i després, a la sala de tallers, han gaudit de fer el pa com si fossin nens.

VISITA ESPLAI AFI PINETONS

Visita al CIP i al Molí d’en Rata.

Aquest matí, un grup de gairabé quaranta nens i nenes d’entre 6 i 8 anys que participen a l’esplai organitzat per l’AFI Pinetons, han vingut a visitar les nostres instalacions. Han visitat el Molí d’en Rata per tal de conèixer un dels llocs més emblemàtics del nostre poble i han visitat les sales d’exposicions del CIP. Els hi hem explicat què és un museu i perquè serveix. Han mirat quadres d’en Solà per veure com era de diferent Ripollet al segle passat i han descobert que tenim varis artistes locals importants que es van dedicar a coses diferents com l’art, l’esport i la música. Estem segurs que han après un munt de coses.

 

VISITA ESPLAI ELS SOLETS.

Visita-taller al Molí d’en Rata

Fan uns dies van venir, com cada curs, nens dels Solets i avui han tornat amb un altre grup d’entre 3 i 6 anys de l’esplai que fan aquest estiu per tal de visitar el molí i conèixer la seva història i, com sempre, de fer el pa, moment en el que més gaudeixen.