JUGA AMB LA HISTÒRIA GENER

CONEIX LA TEVA HISTÒRIA FAMILIAR!!

Us deixem unes fotos!

JUGA AMB LA HISTÒRIA GENER 2019

CONEIX LA TEVA HISTÒRIA FAMILIAR

Comencem un nou any i seguim amb els nostres tallers familiars. Per aquest últim diumenge de mes, dia 27, us hem preparat un taller per tal que coneixeu la història de la vostra família. Construirem un arbre genealògic en 3D que ens ajudarà a saber d’on venim!

Taller “Coneix la teva història familiar”

JUGA AMB LA HISTÒRIA NOVEMBRE

EL GUERNIKA DE PICASSO. UN SIMBOL DE PAU

Aquí teniu unes fotos!!

JUGA AMB LA HISTÒRIA NOVEMBRE 2018

El Guernica de Picasso. Un símbol de pau!

Aquest novembre el CIP Molí d’en Rata presenta un altre taller del programa Juga amb la història! No deixis passar l’oportunitat de commemorar amb nosaltres el 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre.

Aprèn el simbolisme del famós quadre de Picasso el 25 de novembre a  les 12h a les nostres instal·lacions. Recorda que les places són limitades! T’hi esperem!

Novembre 2018

Juga amb la història

JUGA AMB LA HISTÒRIA OCTUBRE

FEM PAPER ARTESANAL!!

Us deixem unes fotos!!

JUGA AMB LA HISTÒRIA OCTUBRE 2018

Fem paper artesanal!

Un any més el CIP Molí d’en Rata presenta els seus tallers Juga amb la història! No deixis passar l’oportunitat de celebrar amb nosaltres l’Any del Llibre coneixent la gran tradició paperera de Ripollet!

Aprèn a fer el teu propi paper el 28 d’octubre a  les 12h a les nostres instal·lacions. Recorda que les places són limitades! T’hi esperem!

Programa juga amb la història. Cctubre 2018

Juga amb la història 2018. Fem paper artesanal

 

 

JUGA AMB LA HISTÒRIA 2018-2019

Com cada any, des del CIP Molí d’en Rata estem treballant en l’elaboració del programa d’activitats del Juga amb la Història que es celebraran els dies 28 d’octubre, 25 de novembre, 27 gener, 24 febrer, 31 març, 28 abril i 26 de maig.

Ben aviat podràs consultar les nostres activitats! Marca a la teva agenda aquests dies! T’esperem!