Visita dels tècnics municipals de Santa Coloma de Gramanet

cs9iry-wiaatiga-jpg-large

El CIP Molí d’en Rata ha rebut la visita de tècnics i polítics municipals de Santa Coloma de Gramanet per conèixer la restauració duta al nostre molí i com la hem realitzat, ja que a Santa Coloma tenen un molí antic i volen veure les diferents opcions i possibilitats per fer una rehabilitació de la infraestructura i la seva possible museïtzació.

 

VISITA CNL VALLÈS OCCIDENTAL 3

Una quarentena de membres del Consorci per a la Normalització Lingüística de l’àrea del Vallès Occidental han realitzat una visita al Molí d’en Rata. Dins del programa ¨Divendres a pagès¨que estan portant a terme, el conèixer un molí fariner del segle XIX, veure’l funcionar, així com la exposició ¨El pa de la diversitat¨que parla de cereals i del pa com aliment universal, han decidit que sigui un dels llocs seleccionats per visitar.

Els membres del FIAP visiten el Molí d’en Rata

Ripollet ha estat la seu, el passat cap de setmana, de la 9a Copa del Món de Clubs de la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic (FIAP), que ha comptat amb una delegació internacional d’una trentena de persones de deu països.

Aquest esdeveniment ha estat coordinat per l’entitat local Acció Fotogràfica Ripollet, amb el suport del PMC i ha comptat amb jornades de treball, lliuraments de premis i activitats molt variades. La primera activitat va tenir lloc el dijous dia 26 amb una visita guiada al Molí d’en Rata.

fiap