Arxiu de l'autor: Cecilia Aradilla

VISITA ESPLAI ELS SOLETS.

Visita i taller al Molí d’en Rata.

Aquest matí ha tornat un grup de nens i nenes del Solets de Ripollet per visitar el molí i fer el taller de pa. Han passat un matí diferent aprenent coses noves.

VISITA ESPLAI GENT GRAN DE LA GRESCA, CERDANYOLA

Visita i taller a l’exposició d’Andreu Solà.

Aquest matí ens han tornat a visitar 30 persones grans de l’esplai la Gresca. En aquesta ocasió, i per no repetir la visita al Molí, han optat per fer l’activitat que oferim per conèixer al pintor local Andreu Solà. Han fet una visita guiada a l’exposició i després han fet un taller de pintura del qual han sortit autèntiques maravelles.

 

 

VISITA ESPLAI LLAR D’INFANTS SOMNIS

Visita i taller al Molí d’en Rata.

En aquesta ocasió, són els nens i nenes de l’esplai que fa la llar d’infants Somnis, els que tornen de nou a visitar-nos com cada estiu. Els hem comptat la història del molí, els hem parlat dels diferents tipus de cereals i els hem explicat que el pa és un aliment indispensable a l’alimentació de qualsevol racó del món.

 

VISITA ESPLAI ESCOLA INFANTIL PEGGY, BARCELONA

Visita i taller al Molí d’en Rata.

Aquest matí ens han tornat a visitar un any més els nens i nenes de l’escola infantil Peggy de Barcelona. Com cada any per l’estiu, la nostra proposta ¨Visita i taller al Molí d’en Rata¨forma part de les activitats que realitzen dins del seu esplai. Un cop més han passat un bon matí descobrint coses noves.

VISITA CASAL D’ESTIU DE CAN OLIVÉ, CERDANYOLA

Visita i taller al Molí d’en Rata.

Ahir ens van acompanyar 23 nens i nenes de Cerdanyola per visitar el molí i fer el taller de pa ja que estan treballant el tema de l’alimentació, la cuina, etc. Conèixer com funcionava un molí, els diferents tipus de cereals i el pa com aliment universal, de ben segur que els hi ha ajudat a complementar el que estan aprenent.

VISITA ELS SOLETS, 1-2 anys

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Aquest matí ens han vingut a visitar com cada any els petits de Els Solets. Rebre a aquest petits d’1 i 2 anys és molt engrescador i veure com escolten les explicacions, contesten les preguntes i participen de l’activitat és molt interessant. Aprenen coses noves i gaudeixen donant forma a la masa. És un matí diferent!!

 

VISITA INS CAN MAS. 1R ESO

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Un centenar de nens de 1r d’ESO de l’institut Can Mas ens han visitat al llarg de tres matins per fer la visita al Molí d’en Rata i el taller de pa. Aquestes visites estan dintre del crèdit de síntesi sobre Ripollet ¨Ripollet, la nostra vila¨que han fet aquest curs. De ben segur que han après coses molt interessants del Ripollet antic.

VISITA ESCOLA FEDAC. 4T

Taller ¨Salvador Dalí, l’artista¨.

Avui els alumnes de quart de l’escola FEDAC han estat fent el taller sobre Salvador Dalí per conèixer la vida i obra d’aquest gran artista. Han parlat de la seva vida i com la Gal·la va ser la seva musa. Treballant diferents obres han conegut algunes de les diferents etapes que va tenir al llarg de la seva vida i han acabat elaborant una obra inspirada en el món dalinià.

 

 

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ. 3R

Taller ¨Salvador Dalí: l’artista¨.

Aquest matí els 50 alumnes de 3r de primària de l’escola Tatché han estat al CIP Molí d’en Rata per fer el taller sobre Dalí. Els hi han explicat la vida d’aquest pintor i les diferents etapes que va tenir al llarg de la seva carrera. Han treballat la simbologia d’algunes de les seves obres més representatives i han acabat sent uns artistes.