Arxiu de l'autor: Cecilia Aradilla

VISITA ESCOLA FEDAC. 5È-6È

Taller ¨Salvador Dalí: l’artista¨ i ¨El món de Pablo Picasso¨.

Per acabar la setmana ens han visitat el grup de cinquè de l’escola FEDAC Ripollet per fer el taller ¨Salvador Dalí: l’artista¨ i el de sisè per fer el de ¨El món de Pablo Picasso¨. Els primers han conegut una mica com era l’artista, les seves manies i la seva obra, han treballat part de l’univers Dalí i han acabat creant la seva pròpia obra. Els de sisè han conegut les diverses etapes del pintor junt al seu compromís cívic i ètic envers la comunitat. Han treballat el collage, una de les vessants de l’obra de Picasso. Ha estat un matí ben engrescador on han aprés moltes coses.

 

VISITA ESCOLA ESCURSELL. 3R

Taller ¨Les cases al llarg dels temps¨.

Aquest matí els dos grups de tercer de l’escola Francesc Escursell han estat fent el taller ¨Les cases al llarg dels temps¨. Mitjançant les maquetes d’una cabana del neolític, una casa romana, un mas medieval i una casa actual han diferenciat les seves parts i estructures així com la decoració i els sistemes constructius que els han ajudat a conèixer com eren les persones que vivien a cada època.

VISITA ESCOLA ESCURSELL. 6È

Taller ¨La geografia de Catalunya¨.

Ahir dimarts i avui, els alumnes de sisè de l’escola Francesc Escursell han estat al CIP Molí d’en Rata per fer el taller ¨La geografia de Catalunya¨ ja que forma part del currículum que estudien a Ciències Socials. Han vist un powerpoint per conèixer conceptes com: relleu, vegetació, paisatge i clima per després fer diferents grups de treball per veure les tres zones geomorfològiques de Catalunya: el litoral, la depressió central i la regió pirinenca.

VISITA ESCOLA FEDAC. 5È I 6È

Taller ¨Caçadors i pagesos a la prehistòria¨.

Avui els alumnes de cinquè i sisè de l’escola FEDAC han estat realitzant el taller sobre la prehistòria i han aprés a diferenciar entre paleolític i neolític. Utilitzant maquetes i altres utensilis i objectes, així com diferents cranis, han comparat les diferències entre homínids antics. Intentar fer foc com els nostres avantpassats feien, ha estat una de les parts més divertides.

VISITA ESCOLA ANSELM CLAVÉ. 5È

Taller ¨La geografia de Catalunya¨.

Els alumnes de cinquè de l’escola Anselm Clavé també ens han visitat dimarts i dimecres per, en aquest cas, fer el taller ¨La geografia de Catalunya¨. Han descobert el relleu i han identificat els diferents tipus de vegetació. Mitjançant diferents maquetes han treballat el litoral, la depressió central i la regió pirinenca que els ha servit per conèixer les zones geomorfològiques de Catalunya.

VISITA ESCOLA ANSELM CLAVÉ. 2N

Taller¨El món d’Antoni Gaudí¨.

Els alumnes de segon de l’escola Anselm Clavé han estat dimarts i dimecres realitzant el taller sobre Antoni Gaudí ja que és un dels autors  dels projectes que com escola han seleccionat. Han conegut qui va ser i les seves obres principals i han acabat pintant com el mateix artista utilitzant diferents textures.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 5È

Taller ¨L’evolució humana: Charles Darwin¨.

Els alumnes de cinquè de l’escola Gassó i Vidal han estat aquest matí al CIP Molí d’en Rata realitzant el taller sobre la teoria de l’evolució humana i el seu creador Charles Darwin. Mitjançant un power point han conegut qui va ser i el procés que el va portar a fer el seu viatge en el Beagle. Han fet diferents grups de recerca per treballar conceptes com: col·lecció, variació, aïllament, lluita per la supervivència i adaptació que han servit per expressar les conclusions a que han arribat.

JUGA AMB LA HISTÒRIA GENER

CONEIX LA TEVA HISTÒRIA FAMILIAR!!

Us deixem unes fotos!

VISITA ESCOLA FEDAC. 5è i 6È

Taller ¨El món dels ibers¨

Dijous i divendres han estat els alumnes de cinquè i sisè de l’escola FEDAC els que han passat pel CIP per tal de conèixer el món dels ibers. Utilitzant maquetes i objectes diversos han conegut com era la seva forma de vida, com era el seu sistema funerari així com les seves creences.

 

 

VISITA ESCOLA TATCHÉ I POL. 4T

Taller ¨Andreu Solà¨.

Els tres grups d’alumnes de quart de primària de l’escola Tatché ens han visitat aquest dilluns, dimarts i dimecres per tal de conèixer a l’artista local Andreu Solà. Visitant l’exposició han contextualitzat l’època en que va viure i han remarcat les diferències del Ripollet d’abans i el d’ara. A la sala de tallers s’han convertit en autèntics pintors i han fet les seves creacions imitant una obra de l’autor.