Arxiu de l'autor: Cecilia Aradilla

VISITA ESCOLA ANSELM CLAVÉ. 6È

Taller ¨Els canvis a l’edat moderna¨.

Els alumnes de sisè de l’escola Anselm Clavé ens han visitat dilluns passat i avui dimecres per fer aquest taller i conèixer el període. Han parlat d’avenços científics, han valorat el paper del camp i analitzat les principals rutes comercials de l’època així com els canvis que va portar el descobriment d’Amèrica i noves cultures.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET ESCOLA J.M GINESTA. 1R

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Avui és el segon grup de primer de l’escola Ginesta, els que fan la passejada pel centre històric de Ripollet. L’edifici de les monges, la torre d’en Calvet o el Molí d’en Rata són llocs que han descobert i que per la seva edat potser ni coneixien. Segur que han après moltes coses.

 

 

VISITA INSTITUT PALAU AUSIT. 4T ESO

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Aquest dilluns, víspera del pont de desembre, han passat pel CIP dos grups d’alumnes de 4t de la ESO per fer el taller sobre Picasso. Han parlat de la vida del pintor, de la seva obra i de les seves diferents etapes així com del seu compromí vers la societat.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 3R

Taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!¨.

Per acabar la setmana, els alumnes de tercer de l’escola Gassó han estat fent aquest taller tan divertit per conèixer l’evolució del vestit al llarg dels temps, els canvis en el menjar segons l’època així com els tipus de joguines dels nostres avis i besavis. S’ho han passat d’allò més bé.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. P-5

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Els alumnes de P-5 són els últims d’educació infantil del Gassó que ens visiten aquesta setmana. Ells han optat per conèixer a Picasso i han parlat de les seves diferents etapes i de les  formes d’expressió plàstica que va descobrint durant la seva trajectòria. Han acabat fent un taller súper màgic que els hi ha agradat molt.

 

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. P-4

Taller ¨El món d’Antoni Gaudí¨.

En aquesta ocasió són els nens de P-4 els que ens han visitat per treballar l’obra de Gaudí. Mitjançant un conte han conegut la seva vida i la seva obra. Utilitzant la Casa Batlló han identificat les parts d’una casa i han acabat pintant com autèntics artistes!!

 

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET ESCOLA J.M GINESTA. 1R

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Aquest matí un grup d’alumnes de primer de l’escola J.M Ginesta han realitzat un itinerari per conèixer el Ripollet antic. Tot fent una passejada, han visitat el passatge dels Corbs, l’antic ajuntament i l’esglèsia entre d’altres llocs. De ben segur que ha estat un matí molt interessant.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. P-3

Taller ¨El món de Joan Miró¨.

Aquest matí 14 nens de P-3 de l’escola Gassó i Vidal han estat al CIP Molí d’en Rata per fer un taller d’art i conèixer una mica més sobre Joan Miró. Han conegut els símbols més utilitzats per l’artista i algunes de les seves obres més importants. A la part pràctica han pintat un dels quadres de l’autor convertint-se ells mateixos en grans pintors!!

VISITA ESCOLA J.M GINESTA. 6È

Taller¨El món d’Antoni Gaudí¨.

Durant aquesta setmana els tres grups de sisè del Ginesta han passat pel nostre equipament per conèixer una mica més a fons al gran Antoni Gaudí. Mitjançant un powerpoint han conegut qui va ser i després han treballat en tres grups la Casa Batlló, la Pedrera i la Sagrada Família analitzant la temàtica, els materials i els elements arquitectònics que utilitzava.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET ESCOLA ESCURSELL. 2N

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Els alumnes de segon de l’escola Escursell van realitzar ahir i avui un itinerari per conèixer part de la història del nostre municipi. Van caminar pels carrers més antics i els van explicar de quan són alguns dels edificis i el perquè del nom d’aguns llocs.